FAQ

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Komt uw vraag echter niet in de lijst voor, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

  1. Waar komt op Ameland de boot aan?

De veerboot naar Ameland vertrekt van Holwerd en komt na circa 45 minuten aan in Nes op Ameland. Wanneer u uw auto mee wilt nemen naar het eiland raden wij u aan om deze tijdig te reserveren. Dit kan door contact op te nemen met Wagenborg Passagiers Diensten (www.wpd.nl). Neemt u geen auto mee dan hoeft u ook niet te reserveren. Op Ameland staan er op de pier altijd taxi’s en bussen voor u klaar.

  1. Hoe laat kunnen we in onze accommodatie?

Na 15:00 uur ’s middags kunt u uw accommodatie betrekken.

3.Hoe laat worden worden we verzocht onze accommodatie te verlaten?

U wordt verzocht uiterlijk om 10:00 ’s morgens uw accommodatie te verlaten.

4.Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties?

Over het algemeen zijn huisdieren in de Aurora welkom, er zijn echter uitzonderingen. Geef in ieder geval altijd bij het reserveren aan als u een huisdier wilt meenemen. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan. De kosten bedragen 4 euro per nacht per huisdier. We vragen wel om honden geen toegang te verschaffen tot de slaapzolder i.v.m. aanwezige kussens en schoonmaak.

5.Voor hoeveel personen is het huisje geschikt

Het huisje is geschikt voor max 4 volwassenen 2 kinderen en een kleine baby. Het huisje beschikt over 3 slaapkamers. Er zijn 4 1-persoonsbeden, een stapelbed (bovenste alleen geschikt voor een kind tot ong 80 kilo) en een babybed aanwezig. Huisje is ideaal voor een gezin met 2 kinderen plus opa en oma.

  1. Waar kunnen we op Ameland fietsen huren?

Dit kan op meerdere locaties op Ameland. Op het eind van de pier waar de veerboot aankomt treft u al de eerste fietsenverhuur, maar natuurlijk zijn er meer. In elk dorp zijn fietsenverhuurs aanwezig.

7.Is het mogelijk na de reservering toch nog bedlinnen bij te boeken?

Dit is mogelijk. Bedlinnen is verplicht voor huisje Aurora. De bedden zullen opgemaakt worden. Kosten bedragen Euro 7.5 per persoon

8.Wat zijn de kosten van omboeken of annuleren?

Annulering / omboeking kosten bedragen minimaal € 25,- per reservering. Bij annulering tot 8 weken (56 dagen) voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25% van het huurbedrag. Bij annulering tot 4 weken (28 dagen) voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75% van het huurbedrag. Bij annulering binnen 4 weken (28 dagen) voor aanvang huurperiode is 100% van het huurbedrag verschuldigd.

9.Wanneer moet uiterlijk de betaling ontvangen en verwerkt zijn?

Er zal een aanbetaling gedaan moeten worden van 20%. Deze moet binnen 7 dagen ontvangen zijn anders vervalt de reservering. Wanneer de startdatum minder dan 30 dagen is zal het volledige bedrag aanbetaald moeten worden.