Algemene voorwaarden

Op deze website vindt u het aanbod van accommodaties welke te reserveren zijn via deze site. Als u via het boekingssysteem van deze site een reservering voor een Ameland vakantie maakt, dan gelden de volgende boekingsvoorwaarden:

Dag van aankomst en vertrek

Bij een bungalowvakantie is de wisseldag op zaterdag tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Midweek- en weekendverhuur

In het voor en na seizoen is midweek- en weekendverhuur mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek/weekend prijs is aangegeven. Midweek verblijven duren van maandagmiddag 15.00uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur.

Afkoelingsperiode

Wij willen u er op wijzen dat boekingen die u via deze website maakt definitief zijn. De zogenoemde ‘afkoelingsperiode’, die in de wet ‘kopen op afstand’ wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via deze site maakt.

Boekingskosten

Er zijn geen boekingskosten

Extra kosten

In de meeste gevallen schoonmaakkosten en huur bedlinnen tenzij anders aangegeven. Toeristenbelasting is in de prijs opgenomen.

Bevestiging

De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de verhuurder de schriftelijke bevestiging van uw reservering,tevens factuur, aan u heeft verzonden en de aanbetaling van 20% door de verhuurder is ontvangen. Voor online boekingen geldt dat u de bevestiging zelf kunt uitprinten. Verzoek wanneer geen bevestigingsmail is ontvangen hiervoor een mail naar info@huishurenameland.nl te sturen

Betaling

Uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de bevestiging dient 20% van de reissom betaald te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis betaald te zijn. Bij reservering binnen 4 weken voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan.
Door overschrijving op onze bankrekening:
ABN AMRO rekening nr. 553842099 tgv FDT Meerts Amsterdam Bank: IBAN: NL13ABNA0553842099
In spoedgevallen door telefonische overboeking naar onze bank.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering kunt u afsluiten bij uw eigen verzekering.

Honden reglement

Honden zijn toegestaan in huisje Aurora. Deze moeten wel in de boeking worden meegenomen. Honden zijn noet toegestaan op de eerste verdieping van Aurora en op de banken. eventuele schade veroorzaakt door de huurder meegenomen honden zijn voor rekening van de huurder en kunnen op een later moment in rekening gebracht worden

Annulering door huurder.

1 Bij annulering tot 8 weken (56 dagen) voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25% van het huurbedrag.

2 Bij annulering tot 4 weken (28 dagen) voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75% van het huurbedrag.

3 Bij annulering binnen 4 weken (28 dagen) voor aanvang huurperiode is 100% van het huurbedrag verschuldigd.

4 Een omboeking is tot 8 weken (56 dagen) voor de aanvang van de huurperiode in overleg mogelijk (indien er beschikbaarheid in het huisje is). Kosten hiervoor zijn € 25, –

5 Een annulering door de huurder dient te allen tijde schriftelijk of per e-mail te worden bevestigd onder vermelding van reserveringsnaam, huurperiode en reserveringsnummer.

Hulp bij boeken

Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier neem dan bij voorkeur telefonisch contact op de verhuurder onder nummer 06-11177783

Autovervoer

Mocht u een auto mee naar Ameland willen nemen, dan adviseren wij u vroegtijdig een plaats op de boot te reserveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rederij Wagenborg tel. 0519-546111 (www.wpd.nl). Wanneer u belt om te reserveren, is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:
Kenteken.
Op welk tijdstip u op de dag van aankomst en vertrek overgezet wenst te worden.
Het aantal personen.

Disclaimer

De verhuurder besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.